Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Guus Hiddink ereburger van Eindhoven

Home

(Novum) - Guus Hiddink is zondag benoemd tot ereburger van Eindhoven. Burgmeester Alexander Sakkers reikte de onderscheiding uit tijdens de huldiging van PSV op het Stadhuisplein van Eindhoven. PSV behaalde zondag de negentiende landstitel in de geschiedenis van de club.

Burgmeester Sakkers roemde de prestaties van de trainer die PSV aan het einde van dit seizoen na vier jaar verlaat. "Deze onderscheiding reik ik uit met heel veel dank en heel veel respect voor wat Hiddink voor Eindhoven heeft gedaan." Hiddink verklaarde voor de camera van Talpa dat hij erg blij is met het ereburgerschap. "Ik ben inmiddels heel wat gewend, maar deze onderscheiding is heel speciaal."

De landstitel van dit seizoen is de derde landstitel in vier jaar tijd die Hiddink met PSV behaalt. Het is zijn zesde in totaal bij de club. Hij is daarmee recordhouder onder de trainers in Eindhoven. Hiddink was eind jaren tachtig van de vorige eeuw ook trainer van PSV.

Deel dit artikel