Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Fred Teeven ziet nog niet meteen extra bezuinigingen

Home

Staatssecretaris Teeven bij de opening van een nieuwe meldkamer in Drachten in november vorig jaar. © ANP

Bij het ministerie van Veiligheid en Justitie is 'al behoorlijk geknepen' en daar zit 'niet veel vet op de botten'. Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) zou daarom niet meteen weten waar er bij zijn departement nog extra bezuinigd kan worden.

Dat maakte Teeven vandaag duidelijk in het Radio 1-programma Tros Kamerbreed. Hij wees erop dat het kabinet ambitieuze doelstellingen heeft om de veiligheid in het land te vergroten en dat die geld kosten, zoals bijvoorbeeld het op sterkte houden van de politie.

De VVD-staatssecretaris maakte duidelijk zelf ook in afwachting te zijn waar de onderhandelaars van VVD, CDA en PVV na hun wekenlange beraad in het Catshuis mee komen. 'Er is behoorlijke stilte over wat wordt besproken', aldus Teeven. Die stilte kan volgens hem pas worden doorbroken als er een eindresultaat is van de onderhandelingen.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie