Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Franse journalist neergeschoten in Aleppo

Home

Een strijder van het Syrische Vrije Leger. © getty

Een Franse journalist is gisteren gewond geraakt tijdens de gevechten in de Syrische stad Aleppo. Een kogel trof de 28-jarige Pierre Torres in de schouder, maakte het Franse persbureau AFP bekend.

De journalist is voor behandeling geëvacueerd naar buurland Turkije, aldus een Spaanse journalist. Het is nog onduidelijk onder welke omstandigheden Torres gewond raakte.

Regeringstroepen begonnen dit weekend een groot offensief in Aleppo, de grootste stad van Syrië. Daarbij vielen vele tientallen doden, onder wie meer dan 20 kinderen.

Over het verloop van de slag om Aleppo bestaat veel onduidelijkheid. Zo claimden regeringstroepen zondagavond dat ze de rebellen hebben verdreven uit het district Salaheddine, waar al dagenlang zwaar wordt gevochten. Oppositietroepen in de stad spraken dat tegen.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie