Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Fox-presentatrice loopt weg na seksistische opmerking co-host

Home

Redactie

Carlson pikt het niet wanneer haar co-host een seksistische opmerking maakt. © Fox News

Een presentatrice van de Amerikaanse televisiezender Fox News is tijdens haar eigen programma boos van de set weggelopen. Ze deed dit na een seksistische opmerking van haar medepresentator.

De vrouw, Gretchen Carlson, was samen met haar collega, Brian Kilmeade, aan het kijken hoe een derde collega op straat een muziekband van de marine interviewde. De sfeer was gemoedelijk totdat de zogenaamde Navy Band gevraagd werd sinds wanneer er ook vrouwen toegelaten werden. Op het antwoord ('1980') reageerde Kilmeade door te poneren dat vrouwen 'tegenwoordig overal zijn'. 'We laten ze golfen, tennissen, het is uit de hand gelopen', zei Kilmeade.

Dat was duidelijk tegen het zere been van zijn vrouwelijke collega, want Carlson stond direct op en liep van de set af. 'Als mannen dan toch zo geweldig zijn, mag je de show zelf doen', riep Carlson.

De pijnlijke situatie werd nog net wat pijnlijker door de reactie van Kilmeade. 'Eindelijk', zei hij 'een all male crew!'. Ook voegde hij nog toe dat Carlson 'een douche' nodig had.

Deel dit artikel