Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Feyenoord-fans: geen protest tegen Charisteas

Home

(Novum) - De supportervereniging van Feyenoord (FSV) ontkent volgende week zondag, als de club een uitwedstrijd tegen Sparta speelt, protestacties te gaan voeren tegen de komst van spits Angelos Charisteas. Dit meldt de FSV zaterdag op haar website. Hiermee reageert de vereniging op de berichten die de afgelopen dagen in diverse media verschenen.

De FSV laat weten teleurgesteld te zijn in het bestuur van Feyenoord en wil 'door de dialoog aan te gaan met de club' problemen aan de kaak stellen. Van georganiseerde protesten tijdens Sparta - Feyenoord, als de van Ajax overgekomen Charisteas vermoedelijk zijn debuut maakt, is geen sprake. "Dat is een verzinsel, alleen geplaatst om olie op het vuur te gooien", staat in de verklaring op de website.

Verder benadrukt de FSV 'iedere uiting van fysiek geweld en in mindere mate verbaal geweld' af te keuren. Volgens de vereniging gaan de reacties van sommige fans te ver.

Deel dit artikel