Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Ferdinand ontvangt Van Persie met open armen

Home

Robin van Persie. © getty

Rio Ferdinand heeft Robin van Persie met open armen ontvangen bij Manchester United. Volgens de Engelse verdediger voorziet de Rotterdamse aanvaller de 'Mancunians' van een kwaliteitsimpuls.

'Zijn komst is een meerwaarde voor deze club. Een topspeler als Van Persie voorziet Manchester United van een kwaliteitsinjectie', zegt Ferdinand op de website van de Engelse topclub. 'Onze fans staan te springen van vreugde.'

Van Persie, vorig seizoen topscorer van de Premier League, moet een koppel gaan vormen met Wayne Rooney. 'Spelers zullen indruk op hem willen maken en andersom ook. Zulke competitie is gezond en zorgt er voor dat we als ploeg beter worden', aldus Ferdinand. 'Ik denk dat het voor andere ploegen heel moeilijk wordt om zich voor te bereiden op duels met ons, vanwege al die aanvallende opties die we nu hebben.'

Van Persie moet nog overeenstemming bereiken met ManUnited over een contract.

Lees verder na de advertentie
Rio Ferdinand. © afpHet e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie