Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

FC Den Bosch wint ook vierde duel

Home

(Novum) - FC Den Bosch blijft het uitstekend doen in de Jupiler League. De Brabanders wonnen maandagavond in Roosendaal ook hun vierde wedstrijd van het seizoen. Dankzij een treffer vlak voor rust van Koen van der Biezen wonnen de bezoekers met 1-0 bij RBC. Daardoor blijft Den Bosch koploper met de maximale score van twaalf punten uit vier duels.

ADO Den Haag pakte de eerste overwinning van het seizoen door met 1-0 te winnen van Cambuur. Lang zag het er naar uit dat de Friezen de ploeg met de hoogste begroting uit de Jupiler League een nieuwe domper zouden bezorgen, maar twee minuten voor tijd maakte Lex Immers de bevrijdende treffer voor de thuisploeg.

De andere club die vorig seizoen nog in de Eredivisie speelde, RKC Waalwijk, liet punten liggen. Bij FC Zwolle bleef de ploeg van Zeljko Petrovic steken op 0-0.

Helmond Sport en Stormvogels/Telstar houden Den Bosch in het vizier. Helmond boekte bij Fortuna Sittard een benauwde 1-0 zege, terwijl Stormvogels/Telstar in Almere met 2-1 won bij FC Omniworld. Door de winst komen beide ploegen op tien punten uit vier wedstrijden.

Deel dit artikel