Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

FC Den Bosch mag spelers wegsturen

Home

FC Den Bosch heeft van de arbitragecommissie van de KNVB toestemming gekregen om de contracten van acht spelers te ontbinden. De commissie vindt dat de club een juiste combinatie van economische, financiële en sportieve redenen heeft om de spelersgroep te verkleinen.

Bewindsvoerder Van der Bilt van FC Den Bosch is tevreden over het besluit. ,,Het is nooit leuk als je acht mensen moet ontslaan, maar we zijn blij dat we zekerheid hebben. Hierdoor is een aanzienlijk deel van de financiële problemen opgelost.''

De in financiële nood verkerende club vroeg in september ontslag aan voor elf spelers. Ex-Spartaan Mourad kon uiteindelijk toch bij de Bossche club blijven, doordat een anonieme geldschieter garant voor hem wilde staan. Schenning (NAC) en Jones (Uniao Madeira) vonden een andere club. Van der Laan, Ribeiro, Bociek, Liefden, Speijer, Hermes, Khemli, Ettalaoui moeten de club verlaten.

Deel dit artikel