Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Ex-marinier schiet vier leden schoonfamilie dood

Home

Van onze verslaggeefster

KERKRADE - Een wapenexpert heeft gisteren, samen met zijn broer, een bloedbad aangericht in het Limburgse Kerkrade. De 37-jarige ex-marinier, die schietlessen geeft in Spike's Training Center, is betrokken bij vier moorden.

De schietpartijen vonden plaats in de sportschool en in een woning in Kerkrade. Getuigen in de fitnessruimte zeggen dat de vier doden de schoonouders -en hun zoon en dochter- zijn van de 37-jarige verdachte wapenexpert. Schoonvader en ex-schoonzoon zouden samen de sportschool runnen en een zakelijk conflict hebben gekregen.

Het is nog onduidelijk welk aandeel de 34-jarige broer van de verdachte in het bloedbad heeft gehad.

Bij de politie kwam gistermorgen om tien uur een melding binnen van een schietpartij in de sportschool aan de Tunnelweg. Daar troffen zij de eerste dode aan. De aanwezige twintig sporters werden meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Later op de dag troffen agenten na een tip nog eens drie doden aan in een woning aan de Renierstraat. De politie wil nog weinig kwijt over de zaak.

De ex-marinier gaf les op een schietschool die naast de sportschool van Spike's Training Center is gevestigd. Volgens de website van De Nederlandse Wapenhandel v/h Joh. Munts in Amsterdam staat de hoofdverdachte, Paul S., door ,,zijn achtergrond en praktijkervaring als ex-instructeur op eenzame hoogte''. Inmiddels werkt een rechercheteam van twintig politieman aan de zaak.

De fitnessklanten, die getuige waren van de schietpartij in de sportschool, werden na verhoor opgevangen door slachtofferhulp.

Deel dit artikel