Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Eerste film rond Mega Mindy gaat in première

Home

ANP

AMSTERDAM (ANP) - De eerste film rond de Vlaamse superheldin Mega Mindy gaat zaterdagochtend in première. De rode loper wordt uitgerold voor bioscoop Tuschinski in Amsterdam. Yolanthe Cabau van Kasbergen, die de rol van Mega Volta speelt in de productie, is hierbij aanwezig.

Ook Mega Mindy (Free Souffriau) zelf ontbreekt niet. Zij geeft na de vertoning van de film, die voluit Het geheim van Mega Mindy heet, een optreden. Bekende Nederlanders die de première bijwonen, zijn onder anderen acteur Hugo Metsers Jr., radio-dj Ruud de Wild, cabaretier Najib Amhali en presentatrice Tanja Jess.

Het geheim van Mega Mindy gaat over een groep criminelen die Mega Mindy wil uitschakelen omdat zij alle boeven vangt. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, is hun leidster. Zij wil de superheldin uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens.

De film is gebaseerd op de televisieserie over de heldin, die sinds 2006 te zien is op Ketnet. De TROS zendt de serie in Nederland uit. De volledige tv-cast speelt mee in de film. De regie is in handen van Matthias Temmermans, die ook de serie regisseert.

Deel dit artikel