Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Dubbele versterking voor FC Den Bosch

Home

Eredivisieclub FC Den Bosch heeft zich versterkt met de Liberiaanse international Christopher Wreh van Arsenal en met Mark Schenning, die overkomt van Willem II.

De 24-jarige aanvaller Wreh wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van de Londense club van Marc Overmars en Dennis Bergkamp. Hij speelde dertig interlands en kwam vorig jaar ook al op huurbasis uit voor AEK Athene.

Wreh speelde dit seizoen onder trainer Arsène Wenger slechts vijf duels voor Arsenal. Het betrof vooral invalbeurten. De Liberiaan staat sinds 1997 bij de Londense club onder contract.

Gisteren bereikte het bestuur van FC Den Bosch, dat in degradatiegevaar verkeert, overeenstemming over de komst van de 29-jarige Schenning. Hij speelde sinds 1988 voor Go Ahead Eagles en verhuisde in 1996 naar Willem II. In totaal heeft hij meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan.

Schenning is zowel inzetbaar op het middenveld als in de defensie. Als de administratieve afhandeling op tijd wordt afgerond is Schenning zondag voor FC Den Bosch inzetbaar in het duel met PSV.

Deel dit artikel