Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Dramatisch EK kost Huntelaar een poetsbeurt

Home

© ap

Het dramatisch verlopen EK heeft ook bij zijn club Schalke 04 gevolgen gehad voor Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlandse spits moest met een spons en hogedrukreiniger aan de slag om de witte Volkswagen Touareg van ploeggenoot Benedikt Höwedes schoon te maken.

Huntelaar en Höwedes hadden voor het EK een weddenschap afgesloten over wie het verste zou komen op het toernooi. De Nederlandse spits strandde met Oranje al in de groepsfase, terwijl Duitsland de halve finales bereikte.

'Geen probleem, ik heb die weddenschap nu afgelost', zei Huntelaar nadat hij een kwartiertje had geboend op de bolide van Höwedes. Overigens hoefde de reserveaanvoerder van Schalke 04 zich niet bijster in te spannen. De Duitse verdediger had zijn dienstauto namelijk pas net in gebruik genomen. 'Toch had Klaas-Jan hier en daar wel wat zorgvuldiger te werk kunnen gaan', grapte Höwedes na de poetsbeurt.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie