Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Donald Trump blijft producent van Apprentice-show

Home

Redactie

Aankomend Amerikaans president Donald Trump. © AP

De aankomend Amerikaans president houdt zijn oude bijbaantje. In de aftiteling van een nieuw seizoen van het televisieprogramma Celibrity Apprentice blijft zijn naam achter 'executive producer' staan.

Donald Trump kreeg grote bekendheid met het televisieprogramma waarin deelnemers met een goed zakenplan moeten komen. Wie het niet goed deed, werd afgeserveerd met de beruchte woorden 'You're fired'. De miljardair speelt niet meer mee in het programma. De rol van harde zakenman wordt vanaf januari vervuld door Arnold Schwarzenegger. Opnames voor het nieuwe seizoen waren al in februari van dit jaar.

Eerder liet de aankomend president weten dat hij volgende week met gedetailleerde plannen komt voor zijn zakelijke belangen. Eerder maakte Trump bekend dat hij de bedrijfsvoering van zijn ondernemingen overdraagt aan drie van zijn kinderen. Het is niet duidelijk wat Trumps aandeel in de realityshow precies is. De titel 'executive producer' kan ook een eretitel zijn, aldus persbureau AP, wat zou betekenen dat Trump niet actief meer meewerkt aan Celebrity Apprentice.

Tv-zender NBC heeft nog geen commentaar gegeven. Vorig jaar liet de zender nog weten geen zaken meer te doen met Trump nadat hij Mexicaanse immigranten criminelen en verkrachters noemde. Mediabedrijf MGM heeft de rechten op het programma. Persbureau AP meldde dat Trump tijdens eerdere seizoenen seksueel getinte opmerkingen maakte tegen vrouwen. Fragmenten daarvan zijn nooit gepubliceerd.

Lees verder na de advertentie

Wilt u de reacties op dit artikel lezen? Registreer u hier voor een proefperiode van twee maanden.

Het plaatsen van reacties is voorbehouden aan de betalende abonnees van Trouw. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Het bekijken en plaatsen van reacties is voorbehouden aan onze betalende abonnees. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Als betalend abonnee kunt u een reactie plaatsen op dit artikel. Deze is alleen zichtbaar voor andere (proef)abonnees.

Om uw reactie te kunnen plaatsen, hebben we uw naam nodig. Ga naar Mijn profiel


Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.

Deel dit artikel

Advertentie