Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

DOCdata betaalt GBP 4,4 miljoen voor Braywood

Home

(Novum/Betten) - DOCdata betaalt GBP 4,4 miljoen voor de eerder aangekondigde overname van een belang van 76 procent in het Britse Braywood. Dat blijkt donderdag uit de presentatie voor de buitengewone aandeelhoudersvergadering die 13 november wordt gehouden in Waalwijk.

"Door deze beoogde overname van Braywood breidt DOCdata de e-Solutions Groep uit naar het VK met de intentie om het beste e-Solutions bedrijf in het Verenigd Koninkrijk te worden", zo liet het bedrijf 20 september al weten.

Uit de vandaag verstuurde presentatie blijkt verder Braywood de omzet in de komende drie jaar verwacht te verdubbelen. Bovendien zal de overname direct bijdragen aan de winst per aandeel in 2006 van DOCdata.

Braywood realiseerde over het boekjaar 2005/06 met 75 werknemers een omzet van GBP 4,2 miljoen en een bedrijfsresultaat van GBP 0,6 miljoen.

DOCdata heeft een optie op het overnemen van de resterende 24 procent in Braywood in vier gelijke delen van 6 procent per jaar gedurende de vierjarige periode van 2007 tot 2010.

Deel dit artikel