Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Den Bosch voor de vierde keer meest gastvrije stad

Home

De Markt in Den Bosch © anp

Den Bosch is ook in 2013 de meest gastvrije stad. Op de tweede plaats eindigde Groningen, gevolgd door Maastricht. Dat blijkt uit onderzoek van de VVV. Den Bosch wint de prijs voor de vierde keer op rij. Voor het onderzoek zijn ruim 8000 bezoekers van de 21 onderzochte steden ondervraagd.

Den Bosch scoort het best op het gebied van onder meer vriendelijkheid, gastvrijheid, horeca en bereikbaarheid. Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch ontving de prijs woensdag in Den Haag.

De snelste stijger is Leiden. De Zuid-Hollandse gemeente steeg van de 17e naar de 5e plaats. Groningen kwam op de 2e plaats terecht na een sprong op de ranglijst vanaf de 5e plek vorig jaar. Van de 21 onderzochte gemeenten eindigden Dordrecht, Almere en Apeldoorn in de achterhoede.

Lees verder na de advertentie
Rondvaart door de grachten van Den Bosch © anpHet e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie