Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

De Haan en Van der Velde in RvC Heerenveen

Home

HEERENVEEN (ANP) - Foppe de Haan en Riemer van der Velde treden toe tot de Raad van Commissarissen van SC Heerenveen. De voormalig coach en oud-voorzitter waren nog als adviseur verbonden aan de Friese eredivisieclub.

De benoemingen passen in een nieuwe bestuursstructuur van de club. Er komt een directieteam dat alle verantwoordelijkheid krijgt voor de dagelijkse gang van zaken. De huidige directieleden Yme Kuiper (algemene en technische zaken) en Henk Hoekstra (operationele zaken) en Jan van Erve (commerciële zaken) zijn de leden van dit directieteam. Van Erve behoorde al tot het managementteam.

Jan de Roos, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC), wordt lid van de Raad van Commissarissen, die wordt uitgebreid tot zeven mensen. Naast De Haan, Van der Velde en De Roos behoren Loek Hermans, Klaas de Leeuw, voorzitter Bart van der Meer en Theun van der Meulen tot de raad.

Deel dit artikel