Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Darl Douglas laatste aanwinst van Willem II

Home

(Novum) - Darl Douglas is vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog binnengehaald door Willem II. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien. De 27-jarige Douglas is afkomstig van het Portugese Marítimo Funchal. Over een transfersom voor de aanvallende middenvelder zijn geen uitspraken gedaan.

Douglas is in Tilburg de opvolger van Anouar Hadouir, die eerder op vrijdag vertrok naar Roda JC. In Nederland speelde Douglas al voor RBC Roosendaal, Haarlem, Heracles Almelo en FC Utrecht. Technisch manager Andries Jonker toonde zich slagvaardig na het vertrekken van de Marokkaan Hadouir. "Darl is een speler die zich heeft bewezen op eredivisie niveau en erg graag voor Willem II wil spelen." Eerder op de dag haalde Willem II al Cristiano als opvolger van Mounir El Hamdaoui.

Ook Sparta was zeer actief op de transfermarkt. Na het aantrekken van Ajacied Olaf Lindenberg werd ook Edouard Duplan binnengehaald. De 24-jarige aanvaller is afkomstig van RBC en tekent een contract voor vier jaar bij de kasteelclub. Jeffrey Vlug legt de omgekeerde weg af. De 21-jarige spits speelt komend jaar op huurbasis in Roosendaal.

Een andere huurling is Sebastián Pardo. De Chileen van Feyenoord gaat voor een jaar iets verderop in Rotterdam spelen, bij Excelsior. De middenvelder speelt al sinds 2002 voor Feyenoord. "Ik vind het heel moeilijk om weg te gaan bij Feyenoord, maar ik wil spelen en weer mijn ritme terugvinden", was de reactie van de 25-jarige international. "Ik wil laten zien dat ik de kwaliteiten heb voor de eredivisie. Ik weet dat we met Excelsior een moeilijk seizoen tegemoet gaan, maar ik zal er alles aan doen om te zorgen dat de club ook nu weer behouden blijft voor de eredivisie."

Deel dit artikel