Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Celstraf en tbs voor 'handlanger' Patrick S.

Home

De 21-jarige Timothy S. heeft donderdag 3 jaar celstraf en tbs gekregen voor zijn rol in de geweldadige beroving van een Poolse man in 2011. S. stond de afgelopen maanden samen met de donderdag tot levenslange celstraf veroordeelde Patrick S. terecht voor de rechtbank in Rotterdam. Het oordeel van de rechter viel donderdag voor beide mannen.

S. en S. sloegen de Pool met een ijzeren staaf de hersens in. Timothy S. deelde volgens de rechter de eerste klap uit, en Patrick S. voegde daar nog eens vier of vijf slagen aan toe en liet vervolgens de Pool voor dood achter. Het OM had eerder 6 jaar cel geeist tegen Timothy S..

Patrick S. kreeg donderdag levenslang voor het ombrengen van Farida Zargar en poging tot moord op de Poolse man. Ook stelt de rechter hem verantwoordelijk voor de dood van Nanda Kerklaan in 2010. Timothy S. werd ook vervolgd voor de dood van Kerklaan, maar de rechter sprak hem donderdag vrij van betrokkenheid bij haar dood.

De rechter achtte Timothy S. donderdag ook nog schuldig aan enkele andere, kleinere delicten, waaronder diefstal met geweld en bedreiging met een vuurwapen.

Deel dit artikel