Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Cambuur-spits Akachar opgepakt

Home

(Novum/Infostrada) - Jamal Akachar is dinsdag opgepakt door de politie. De 22-jarige aanvaller van Cambuur Leeuwarden is door zijn club aangegeven wegens het verduisteren van zijn lease-auto. Dit tot verbijstering van de advocaat van Akachar, Jan Kabalt. "Hij zit op dit moment nog steeds vast, terwijl hij gewoon recht heeft op die auto."

Dit seizoen kreeg Akachar, die drie jaar geleden furore maakte door als taxichauffeur een contract te verdienen bij Ajax, last van persoonlijke problemen. Hij verscheen daardoor meerdere keren niet op de trainingen van Cambuur. Trainer Roy Wesseling verwijderde hem uit de selectie en Akachar meldde zich daarna ziek, wat voor Cambuur reden was om zijn contract te ontbinden. "Omdat wij daar niet mee akkoord gingen, is de club een arbitragezaak gestart. Waarom Cambuur nu aangifte heeft gedaan van verduistering van de auto, is me een raadsel. Daar heeft hij gewoon nog recht op", zegt advocaat Kabalt in De Telegraaf.

Deel dit artikel