Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Bruid tovert geannuleerde bruiloft om tot chic diner voor daklozen

Home

Redactie

Sarah Cummins in gesprek met daklozen tijdens het diner © AP

Een week voor hun geplande bruiloft zagen Sarah Cummins en Logan Araujo uit Indianapolis ervan af om in het huwelijksbootje te stappen. Over de precieze reden laten zij zich niet uit. Maar duidelijk werd wel dat zij de 30.000 dollar waarvoor zij een feest met diner voor 170 gasten hadden georganiseerd, niet meer op hun bankrekening teruggestort zouden krijgen. 

Daarop besloot Cummins 170 daklozen voor het eten uit te nodigen, met instemming van haar ex-verloofde. De 25-jarige farmaciestudente zocht contact met verschillende opvanglocaties voor daklozen in de omgeving.

Lees verder na de advertentie

Luxe menu

Alles verliep volgens de oorspronkelijke planning, alleen werden de gasten niet door het bruidspaar, maar alleen door de bruid verwelkomd, schreef The Indianapolis Star, een lokale krant. Ze kregen alles wat op het oorspronkelijke menu stond, onder andere kippeborst met artisjok en Chardonnay-crème. Ook de bruidstaart ging schoon op, al werd die niet door het bruidspaar aangesneden. De moeder en tantes van de bruid en drie van de zeven bruidsmeisjes waren van de partij, om mee te helpen in de keuken, maar vooral om Cummins te steunen.

Het gulle gebaar van de bruid werkte aanstekelijk. Verschillende lokale bedrijven en bewoners doneerden nette pakken, jurken en jasjes zodat de daklozen feestelijk in het restaurant konden aanschuiven. Cummins weet nog niet wat ze met haar bruidsjurk zal doen. "Het is nog een beetje te pijnlijk om daarover na te denken."


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel