Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Bonfrère zoekt nieuw avontuur in Verenigde Arabische Emiraten

Home

AMSTERDAM (ANP) - Jo Bonfrère heeft weer een baan. De Limburger gaat aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij is in Abu Dhabi de nieuwe trainer van de plaatselijke topclub Al Wahda.

Bonfrère, die voor een jaar het getekend, krijgt daar in elk geval te maken met een bekende speler, oud-PSV'er Kalusha Bwalya, de laatste jaren actief in Mexico. Ook zal de club nog een Senegalese international aantrekken. Bonfrère, lang genoemd als bondscoach van Nigeria voor het WK, reist volgende maand af naar de Golf.

Voor Al Wahda begint de competitie in oktober. Na een trainingskamp in augustus in Europa, wellicht Nederland als er ergens plaats is, speelt de club in september een bekertoernooi, vergelijkbaar met de Uefa Cup, met tegenstanders uit onder meer Koeweit en Saoedi-Arabië.

Rob Delahaye keert als asistent-trainer terug bij MVV. Eerder speelde de 39-jarige Delahaye al zestien jaar voor de club uit Maastricht. De laatste jaren was hij actief voor de Luxemburgse club FC Wiltz. Delahaye is met 463 wedstrijden voor MVV club-recordhouder.

Deel dit artikel