Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Bechan en Tuyp mogen weg bij FC Groningen

Home

(Novum) - Kiran Bechan en Jack Tuyp mogen FC Groningen verlaten. De twee aanvallers hebben nog een doorlopend contract, maar mogen uitkijken naar een andere club. Bij Groningen passen de voetballers niet meer in het technische plaatje, laat de club donderdag weten. De voorwaarden waaronder de twee mogen vertrekken zijn niet bekendgemaakt.

Bechan verruilde in november 2004 Ajax voor FC Groningen. Daar speelde hij vorig seizoen veertien competitiewedstrijden. Dit seizoen kwam de 23-jarige linkerspits door blessures slechts drie keer in actie voor zijn club. Hij heeft bij Groningen nog een contract tot de zomer van 2008.

De 23-jarige Tuyp kwam in de zomer van 2004 over van Volendam. In zijn eerste jaar moest hij het vooral doen met invalbeurten. Hij werd dit seizoen door Groningen weer verhuurd aan zijn oude club Volendam. Zijn contract met Groningen loopt tot medio 2009.

Deel dit artikel