Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

AZ-doelman Romero breekt hand

Home

ANP

ALKMAAR (ANP) - Sergio Romero, de doelman van AZ, heeft zijn hand gebroken na de verloren bekerwedstrijd donderdag tegen NAC Breda (1-2). Dat liet AZ vrijdag weten. De Argentijnse keeper wordt later op vrijdag geopereerd en dan weet trainer Louis van Gaal ook hoe lang hij het zonder Romero moet stellen.

De 22-jarige Argentijn ging tegen NAC tien minuten na rust gruwelijk in de fout. Romero liet een schot van Nourdin Boukhari, dat recht op hem afkwam, door zijn vingers glippen. De bezoekers kwamen daarmee op 1-1. NAC plaatste zich uiteindelijk door een treffer van Anthony Lurling voor de halve finales van het toernooi om de KNVB-beker. Na afloop sloeg Romero uit woede met zijn hand tegen de kleedkamermuur. Daarbij brak hij dat gewricht.

Van Gaal heeft met de Australiër Joey Didulica nog een ervaren doelman achter de hand. Zondag gaat de koploper van de eredivisie op bezoek bij NEC.

Deel dit artikel