Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Appartement Jacky Onassis te koop voor negen miljoen

Home

BIJDRAGE: JOOP BOUMA

Het appartement van wijlen Jacky Kennedy Onassis met uitzicht op Central Park, New York, staat te koop. Het moet 9 miljoen dollar opbrengen. Het appartement bevat vijftien kamers, waaronder vijf slaap- en vijf badkamers.

Jacqeline Onassis, weduwe van de Amerikaanse president John Kennedy en de Griekse magnaat Onassis stierf in mei dit jaar in het appartement. Haar twee kinderen, John jr. en Caroline, willen het huis nu verkopen. “Het past niet bij hun lifestyle”, aldus een woordvoerder van de familie. “Het appartement is meer geschikt voor een ouder iemand.”

Zowel makelaars als kandidaat-kopers moeten geheimhouding beloven. “De familie heeft er geen zin in, dat iemand op een borrel rondvertelt dat hij zojuist het huis van Jacky Kennedy heeft gezien,” aldus de woordvoerder.

Jacky Kennedy kocht het huis in 1964 en betaalde er toen tweehonderdduizend dollar voor, naast 14 000 dollar per jaar servicekosten.

Deel dit artikel