Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Ambitieuze schrijvers kunnen literair debuteren bij Trouw

Home

Van onze redactie internet

Veel Nederlanders blijken schrijfambities te hebben. Door het starten van een eigen weblog kan iedereen vanaf vandaag literair debuteren bij Trouw.

 • Vergeet je lezer niet!
 • Nederland heeft miljoenen inwoners met schrijfambities. Dat blijkt uit onderzoek voor Trouw onder ruim 2000 mensen.

  Omgerekend ruim drie miljoen Nederlanders zijn het eens of geheel eens met de stelling ’Ik zou graag een goed verhaal of gedicht willen (leren) schrijven’.

  Speciaal voor deze grote groep aspirant-auteurs wordt de website Schrijf!, Trouws digitale schrijfgemeenschap, vandaag volledig vernieuwd. Door het starten van een eigen weblog kan iedereen vanaf nu literair debuteren bij Trouw. Schrijfster Renate Dorrestein geeft op trouw.nl/schrijf! de komende week adviezen.

  Al langer geeft Trouw schrijvers de kans zich te manifesteren op haar website. Dat gebeurt vooral via schrijfwedstrijden, waarvan de beste inzendingen ook worden gepubliceerd in de krant. Op de vernieuwde site geeft columniste Hella Kuipers, zelf voortgekomen uit de Schrijf!-gemeenschap, stap voor stap inzicht in de honderd valkuilen waarmee iedere beginnende literator zich ziet geconfronteerd.

  Schrijf! past in het streven van Trouw om speciale digitale gemeenschappen te starten op domeinen waar de krant zich op profileert. Zo ging afgelopen december Groen! de lucht in, de community voor liefhebbers van natuur en milieu. Met succes; www.trouw.nl/groen! trok de vorige maand alleen al 32.000 bezoekers.  Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
  Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

  Wachtwoord is niet correct

  tonen

  Wachtwoord komt niet overeen

  tonen

  U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


  Deel dit artikel

  Advertentie