Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Addo vijf jaar bij PSV

Home

Eric Addo heeft gisteren een vijfjarig contract getekend bij PSV. De Ghanees maakt in navolging van trainer Eric Gerets de overstap van Club Brugge naar de Eindhovense club.

De 20-jarige verdediger had in België nog een doorlopende verbintenis van vier jaar. PSV wilde geen mededelingen doen over de afkoopsom, maar hij geldt als één van de duurste aanwinsten.

Addo is volgens manager Frank Arnesen de laatste aankoop van PSV voor komend seizoen. Eerder versterkten de Eindhovenaren zich met doelman Ivica Kralj, Mark van Bommel, Jan Heintze en Johann Vogel.

Addo is blij met zijn contract. ,,Voor mij is het heel belangrijk dat Gerets trainer van PSV wordt. Ik heb bij Brugge twee jaar met hem gewerkt en hij kent me van binnen en buiten. Ik weet zeker dat Gerets me een faire kans geeft.''

De Ghanees, die als 16-jarige jongen naar Club Brugge kwam, noemde de overstap naar PSV een logische stap om de Europese top te halen.

Deel dit artikel