Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

A C T U A L I T E I T E N...

Home

A C T U A L I T E I T E N

Netwerk

De rijdende winkel, ook wel bekend als de SRV-wagen, verdwijnt steeds meer uit beeld. ’Netwerk’ heeft een reportage over een experiment dat mogelijk de redding kan betekenen voor de rijdende winkel, omdat er nu ook kan worden gepind, medicijnen opgehaald, en post kan worden opgehaald en afgegeven (20.25 uur, Nederland 2).

Editie NL

bestaat vandaag vijf jaar. Dit heuglijke feit wordt gevierd met een samenvatting van alle leuke momenten uit deze periode en verschillende ’mede’-5-jarigen worden in de uitzending gefeliciteerd (18.15 uur, RTL 4).

D O C U M E N T A I R E S

Tegenlicht: Wiki’s Waarheid

Wie zoekt op internet, wordt steeds vaker verwezen naar Wikipedia, de gratis online ’volksencyclopedie’. Maar weten we eigenlijk wel wat we gebruiken? Een duik in het verhaal achter Wikipedia (21.00 uur, Nederland 2).

I N F O R M A T I E F

Kassa 2

Alles over onbegrijpelijke handleidingen, de plotselinge stijging van orthodontistentarieven en de vraag of de Jumbo-supermarkt wel écht de goedkoopste is, zoals ze zelf beweren (19.25 uur, Nederland 2).

Radar

Iedereen die een auto heeft van vóór 1992 of een diesel zonder roetfilter kan in de nabije toekomst de hoofdstad beter mijden. De gemeente Amsterdam is namelijk van plan om deze auto’s uit het gedeelte binnen de ring A10 te weren. Maar is dit wel terecht of zijn ’nieuwere’ auto’s vervuilender dan de oude? (20.30 uur, Nederland 1).

Deel dit artikel