Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

937.000 kijkers voor omstreden programma over VUmc

Home

ANP/Redactie

Een demonstratie van een operatie in het VUmc eerder. © ANP

Ongeveer 937.000 mensen hebben gisteren gekeken naar het ingelaste RTL4-programma '24 uur: Tussen leven en dood', over de spoedeisende hulp van het Amsterdamse ziekenhuis VUmc. Gisteren ontstond commotie over de serie omdat de privacy van patiënten zou zijn geschonden.Producent Eyeworks en RTL besloten de eerste aflevering gisteravond vervroegd uit te zenden.

Uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat er ruim 900.000 mensen naar het programma hebben gekeken. Het programma belandde op de 16e plek in de dagelijkse kijkcijfer-top 25.

In dat lijstje was Wie is de mol? het bestbekeken programma, met iets meer dan 1,5 miljoen mensen. De spelshow met BN'ers, van de AVRO, nadert zijn ontknoping. De voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Ajax trok bijna 1,5 miljoen tv-kijkers. De match tussen PSV en Trabzonspor moest het met iets meer dan een miljoen mensen doen.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie