Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

x

35.000 fans vieren tweede plaats in De Kuip

home

Zo'n 35.000 Feyenoordfans vierden 'hun' tweede plek uitbundig in de vertrouwde voetbaltempel De Kuip. Ze kwamen naar Rotterdam-Zuid, waar de spelersbus rond half 8 vanuit Heerenveen aankwam.

De spelers werden onthaald door enkele duizenden fans alsof ze eerste waren geworden. Een tiental spelers waagde zich op het dak van de bus om alvast met feesten te beginnen, want dat werd het in De Kuip. Stadionspeaker Peter Houtman kwam soms niet boven het gejoel van de fans uit.

Feyenoorddirecteur Eric Gudde bedankte de spelers en het team daarachter, maar vooral ook de fans: 'Jullie zijn lange tijd niet verwend geweest, maar zijn Feyenoord toch trouw gebleven.' Tegen trainer Ronald Koeman zei hij dat die de club weer op zijn plaats heeft gebracht.

Koeman was vol trots. 'Trots om trainer van deze club te zijn. Feyenoord heeft zich dit seizoen enorm goed ontwikkeld en staat nu weer waar de club hoort te staan.'

Door de 2-3 winst van de Rotterdamse voetbalclub zondagmiddag op Heerenveen, is Feyenoord tweede geworden in de eredivisie. Daarmee is deelname aan de voorronde van de Champions League verzekerd. Ajax werd vorige week al kampioen.

Trouw.nl is vernieuwd. Vanaf nu is onbeperkte toegang tot Trouw.nl alleen voor (proef)abonnees.

Deel dit artikel

Advertentie

Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang tot Trouw.nl.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.