Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

25.000 bij EO-Jongerendag, geen last van weer

Home

Drie meisjes bij de EO-jongerendag. Beeld van 2014. © EPA

Ongeveer 25.000 gelovige jongeren zijn zaterdag samengekomen in Arnhem voor de EO-Jongerendag. Dat is iets minder dan vorig jaar. De bezoekers hebben geen last van hitte. 'In het stadion is een heerlijk temperatuurtje, geen tropische toestanden', aldus een woordvoerder van de christelijke omroep.

De Jongerendag in het Gelredome wordt voor het eerst gepresenteerd door de 21-jarige Joram Kaat. Hij is de opvolger van Manuel Venderbos, die eerder dit jaar vertrok bij de Evangelische Omroep. Kaat maakt diverse radioprogramma's voor het jongerenmerk BEAM van de EO.

De EO-Jongerendag wordt voor de 41e keer gehouden. Het thema van deze editie is 'Jezus is'. Volgens de EO is hiervoor gekozen om de jongeren over het geloof na te laten denken. De bezoekers kunnen meezingen met de BEAM Worshipband en er zijn optredens van Hillsong Young & Free, Switchfoot, Royal Tailor en Draw the Parade.

Lees verder na de advertentie
© ANP

Deel dit artikel