Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

'Verdwaasde' motorrijder zet Groningen op stelten

Home

Update

De politie heeft gisteravond in de stad Groningen haar handen vol gehad aan een 'verdwaasde' motorrijder. Na een wilde achtervolging wist de politie de 46-jarige Groninger op te pakken. De motor waarop de man reed, bleek gestolen, liet de politie vandaag weten.

De politie wilde de Groninger arresteren, omdat hij onder invloed van drugs of alcohol zou verkeren. Bij het zien van agenten ging de motorrijder er meteen vandoor. Volgens de politie behaalde hij snelheden tot 200 km per uur, met gedoofde verlichting, zonder richting aan te geven en niet reagerend op stoptekens.

Het rijgedrag van de Groninger was zo gevaarlijk dat het 'op enig moment niet meer verantwoord was de achtervolging voort te zetten.' Verschillende keren reed de politie de man klem, maar wist hij met gevaarlijke manoeuvres weer te vluchten. Nadat hij ten val was gekomen, wist de politie hem in te rekenen.

Verdwaasd
De motorrijder was volgens de politie te verdwaasd om verhoord te worden. De Groninger had de nacht ervoor met zijn rijgedrag ook al onrust veroorzaakt in de de binnenstad.

Wilt u de reacties op dit artikel lezen? Registreer u hier voor een proefperiode van twee maanden.

Het plaatsen van reacties is voorbehouden aan de betalende abonnees van Trouw. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Het bekijken en plaatsen van reacties is voorbehouden aan onze betalende abonnees. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Als betalend abonnee kunt u een reactie plaatsen op dit artikel. Deze is alleen zichtbaar voor andere (proef)abonnees.

Om uw reactie te kunnen plaatsen, hebben we uw naam nodig. Ga naar Mijn profiel


Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.

Deel dit artikel

Advertentie