Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

'Huizen van Justitiemedewerkers beklad'

Home

Ter illustratie. © anp

In en rond Den Haag zijn twee huizen beklad met leuzen tegen het Nederlandse asielbeleid. De politie liet weten onderzoek te doen, maar wilde niet zeggen van wie de huizen zijn en of de eigenaren aangifte hebben gedaan.

Een actiegroep die zich verzet tegen het Nederlandse vreemdelingenbeleid, The Visitors, liet vanochtend weten de huizen van twee hoge ambtenaren te hebben besmeurd. Het gaat om de woning van de directeur migratiebeleid bij het ministerie van Veiligheid en Justitie in Rijswijk en om het huis van een adviseur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst in Den Haag. Bij de laatste zou ook een stinkbom door de brievenbus zijn gegooid.

De politie heeft een signalement verspreid van drie mogelijke daders die door iemand zijn gezien bij het huis in Rijswijk.

Staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie spreekt zijn afschuw uit over de bekladding van de huizen. 'Het gaat om ambtenaren die hun werk doen. Als je het niet eens bent met beleid, spreek je de politiek daarop aan, maar je gaat niet anoniem ambtenaren lastigvallen. Dit is volstrekt uit den boze. Dit zijn laffe typetjes die in de nacht stiekem iemands huis bekladden en niet openlijk hun ongenoegen over beleid durven te uiten.'

Lees verder na de advertentie
Dit zijn laffe typetjes die in de nacht stiekem iemands huis bekladden

Staatssecretaris Teeven


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel

Dit zijn laffe typetjes die in de nacht stiekem iemands huis bekladden

Staatssecretaris Teeven