Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

'Google Chrome verliest voor het eerst marktaandeel'

Home

Redactie

Google Chrome, de webbrowser van internetbedrijf Google, heeft voor het eerst in zijn bestaan marktaandeel moeten inleveren. De afgelopen drie jaar groeide Chrome maand na maand. Internet Explorer, de browser van Microsoft, wist zijn dalende trend voor het eerst sinds lange tijd om te buigen, dat meldt statistiekenbureau NetApplications.

Volgens NetApplications verkleinde het marktaandeel van Chrome de afgelopen maand van 19,1 naar 18,9 procent. Ook Firefox verliest  terrein.

Statcounter, een ander statistiekenbureau, spreekt de cijfers van NetApplications echter tegen. Het bedrijf is het alleen eens met de daling van Firefox, maar Chrome zou zijn stijgende trend doorzetten. Ook Internet Explorer zou verder dalen.

Bij Statcounter is Chrome overigens de tweede grootste browser, bij NetApplications is dat nog steeds Firefox. Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie