Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Steunregeling zonnepanelen 30 procent benut

Groen

Zonnepanelen © ANP

Het Agentschap NL lijkt binnen een week al bijna 30 procent van de subsidieaanvragen voor zonnepanelen binnen te hebben, ondanks een storing op de website. De internetpagina kampte maandag, op de eerste dag dat mensen konden intekenen voor de subsidie, met technische problemen. Maar donderdag aan het einde van de dag stond de teller van de aanvragen op ongeveer 8800.

Dat heeft het Agentschap NL vandaag bekendgemaakt. De circa 8800 aanvragen zijn goed voor bijna 6 miljoen euro aan subsidie.

In totaal is er voor dit jaar 21,55 miljoen euro subsidie beschikbaar voor particulieren die zonnepanelen willen aanschaffen. Dat is goed voor zeker 30.000 aanvragen.

Begrotingsakkoord
Het kabinet heeft de subsidieregeling ingesteld, omdat VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie in hun begrotingsakkoord hebben afgesproken particulieren te stimuleren om zonnepanelen te kopen voor hun eigen energiebehoefte. Per installatie wordt maximaal 650 euro vergoed.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie