Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Receptenwedstrijd: Vleesvrij met Alpro soya

Groen

Alpro Soya

Bedenk een lekker vleesvrij recept met één van de Alpro® soya vleesvariaties en stuur uw recept vandaag nog in. U maakt kans op een kookworkshop met chef-kok Andy McDonald, één van de vier duurzame Greenpan™ pannen of één van de vijf Alpro® soya productpakketten.

Stuur uw recept in.

Natuurlijk wilt u niet alleen lekker eten, maar ook gezond, gevarieerd en verantwoord. Daarom kiest u wellicht al vaker voor een maaltijd zónder vlees. Want dat is dubbel genieten! Goed voor uzelf én voor het milieu. Begin uw week voortaan goed met Maandag Vleesvrij, een initiatief van Alpro® soya. Chef-kok Andy McDonald - bekend van het TV-kookprogramma McDonalds Kitchen – laat zien wat er allemaal mogelijk is. Surf voor inspiratie naar www.maandagvleesvrij.nl en bekijk de recepten en filmpjes van Andy McDonald. Doe ook mee met Maandag Vleesvrij! Stuur uw lekkerste recept in zonder vlees en maak kans op mooie prijzen!

Lekker én verantwoord

Een dagje vleesvrij is niet alleen goed voor uzelf maar ook nog eens beter voor het milieu. Want minder vlees betekent automatisch minder CO2 uitstoot. Wist u dat we met één vleesvrije dag in de week al direct de klimaatdoelstellingen realiseren die het kabinet voor al onze huishoudens in 2012 heeft gesteld? Als alle Nederlanders één dag in de week alle dierlijke producten zouden vervangen door sojaproducten, dan zou dit evenveel CO2 besparen als wanneer 430.000 auto’s niet meer op de Nederlandse wegen zouden rondrijden. (Ecofys analyse ENSA, 2009).

Win een kookworkshop met Andy McDonald

Stuur uw recept voor maandag 16 november in en maak kans op een kookworkshop voor vier personen met Andy McDonald. Hij laat bij u thuis zien hoe eenvoudig het is om een lekkere maaltijd zonder vlees te bereiden. De tweede prijs is één van de vier Greenpan™ pannen, type Dubai White ter waarde van € 75,--. Deze pan heeft een revolutionaire Thermolon® coating: een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke anti-aanbaklaag. De derde prijs is één van de vijf Alpro® soya productpakketten.

Lees verder na de advertentie

Deel dit artikel