Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Pamela Anderson zet scheiding mogelijk toch door

Cultuur

(Novum) - Het lijkt erop dat Pamela Anderson toch wil scheiden van Rick Salomon, met wie ze in oktober in Las Vegas trouwde. Op 15 december vroeg de 40-jarige seksbom officieel de scheiding aan, om enkele dagen later alweer van gedachten te veranderen. Op haar website liet ze toen weten de barstjes in het prille huwelijk te willen lijmen.

Het Amerikaanse blad People meldt nu dat de advocaten van Anderson de scheidingspapieren, nadat die op 15 december onder de neus van Salomon werden geduwd, niet zijn teruggetrokken maar gewoon ingediend bij de rechtbank. Dat zou kunnen betekenen dat Anderson toch van de ex van onder anderen Paris Hilton en Shannon Doherty afwil. De pokerspeler heeft nog dertig dagen de tijd om op de aanvraag te reageren.

In het 'dagboek' dat Pamela op haar site bijhoudt, liet ze donderdag opnieuw een bericht achter. Daarin vertelt ze momenteel van haar familie te genieten en dat zij en haar kinderen een heel leuk Nieuwjaar hebben gevierd in Las Vegas. Salomon leek daar niet bij te zijn geweest.

Deel dit artikel