Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Ontwerper Otazu stapje dichter bij 'full look'

Cultuur

(Novum) - De creatieve geest van de Argentijnse ontwerper Rodrigo Otazu zit boordevol inspiratie. Het voormalige Calvin Klein-model heeft nu ook een zilveren sieradenlijn op de markt gebracht. Met zijn 'Otazu Sterling silverline' komt hij steeds dichter bij het verwezenlijken van zijn droom: de Otazu Full Look, een volledige lijn van kleding en accessoires.

De 38-jarige ontwerper hoopt met zijn zilveren sieraden een klassieke collectie in handen te hebben, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. "Zilver is een stoer en sexy edelmetaal, maar het is ook praktisch en tijdloos."

Onlangs bracht hij in Moskou een meubelcollectie uit, waarin materialen als bladgoud, bladzilver en edelstenen zijn verwerkt. Vorige maand kwam hij in samenwerking met diamanthuis Gassan Diamonds voor de zesde keer met een exclusieve sieradenlijn onder de naam 'Fairy tale'. Eerder lanceerde de ontwerper al een schoenen- en tassenlijn. En vanaf volgend jaar maart liggen ook zonnebrillen van Otazu in de winkel.

Deel dit artikel