Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Nieuwe thriller 'Inferno' van Dan Brown verschijnt wereldwijd 14 mei

Cultuur

Bestsellerauteur Dan Brown
Update

Tien jaar na het overweldigende succes van de 'Da Vinci Code' verschijnt op 14 mei bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown, getiteld 'Inferno'.

De hoofdrol is opnieuw weggelegd voor professor Robert Langdon en het verhaal speelt zich af in Italië. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.

'Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd', verklaart Brown. 'Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen.'

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel