Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Jan Smit schrijft clublied F.C. Volendam

Cultuur

(Novum) - Jan Smit schrijft een nieuw clublied voor FC Volendam. Dat is het gevolg van een weddenschap die de 22-jarige zanger aanging met Volendam-spits Jack Tuyp, zo legt hij uit op zijn weblog.

"Vrijdagavond was ik getuige van de knotsgekke wedstrijd tussen AGOVV en Volendam, die uiteindelijk eindigde in een 3-6 overwinning voor onze plaatselijke FC", schrijft Smit. Jack Tuyp, de huidige topscorer van de Jupiler League, maakte tijdens de wedstrijd zijn 25e doelpunt van het seizoen. "Omdat ik eerder dit seizoen een weddenschap met hem was aangegaan of dit hem zou lukken, kan ik nu een nieuw clublied gaan maken."

Smit vindt het geen enkel probleem dat hij nu aan de bak moet om de weddenschap na te komen. "Het is Jack en het hele team natuurlijk van harte gegund", vindt de Volendammer, die zijn favoriete club op een gedeelde eerste plaats ziet staan. "Nu maar hopen dat ze met nog twee wedstrijden te gaan kampioen worden."

Deel dit artikel