Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Dubsteppionier Benga naar Lowlands

Cultuur

Coen Brandhorst

Dubstepproducer Benga. (Adegbenga Adejumo) © getty

De Londense DJ en Producer Benga is de meest opvallende naam op de lijst van 21 nieuwe namen die vandaag zijn toegevoegd aan het affiche van het Lowlandsfestival, dat volgende maand weer losbarst in Biddinghuizen.

Benga wordt breed beschouwd als een van de grondleggers van het dubstepgenre. Verwacht wordt dat hij veel nieuw materiaal ten gehore gaat brengen, want een week na Lowlands komt hij met een nieuw album op de proppen.

De lijst nieuwe namen bestaat uit: Addison Groove, Benga, Blawan, Camo & Krooked, Chromatics, EPROM, Funtcase, Hudson Mohawke, Joy Orbison, Julio Bashmore, Loadstar, Trash Talk, Light Asylum, Sun Araw, Piro, Disclosure, DJ+, Nguzunguzu, Rudimental (Zie video hieronder), Skip&Die en Trixie Whitley.

Lees verder na de advertentie

Afzeggingen
Er zijn ook twee afzeggingen: Peaking Lights en Chiddy Bang hebben hun optrdens om uiteenlopende redenen afgezegd.

Lowlands wordt gehouden van 17 t/m 19 augustus op het festivalterrein nabij pretpark Walibi in Biddinghuizen. Het festival is al geruime tijd uitverkocht.

Op 27 juli nog paar honderd kaarten in de verkoop
Net als eerdere jaren worden ook dit jaar tickets uit de zwarthandel door de organisatie ongeldig gemaakt. Deze komen met een nieuw ticketnummer weer beschikbaar voor de officiële verkoop.

Er zijn dit jaar voor de tweede keer tickets ongeldig gemaakt: het gaat nu om 89 tickets. Deze gaan samen met enkele honderden kaarten die we hebben achtergehouden om de zwarthandel dwars te zitten opnieuw in de verkoop op vrijdag 27 juli om 11:00 via lowlands.nl. Er kunnen per transactie maximaal twee kaarten worden gekocht.

Wilt u de reacties op dit artikel lezen? Registreer u hier voor een proefperiode van twee maanden.

Het plaatsen van reacties is voorbehouden aan de betalende abonnees van Trouw. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Het bekijken en plaatsen van reacties is voorbehouden aan onze betalende abonnees. Kijk hier voor een overzicht van onze abonnementen.

Als betalend abonnee kunt u een reactie plaatsen op dit artikel. Deze is alleen zichtbaar voor andere (proef)abonnees.

Om uw reactie te kunnen plaatsen, hebben we uw naam nodig. Ga naar Mijn profiel


Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.

Deel dit artikel

Advertentie