Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Barbara de Loor wint 'Dancing with the stars'

Cultuur

(Novum) - Barbara de Loor heeft zondagavond Winston Post verslagen in de finale van het RTL 4-programma 'Dancing with the stars'. De oud-schaatsster kreeg met haar danspartner Marcus van Teijlingen de hoogste waardering van de vakjury en van het publiek. Post werd met partner Euvgenia Parakhina tweede in de wedstrijd.

Eerder verlieten presentator Frits Sissing, ex-voetballer John de Wolf, actrice Lieke van Lexmond, zangeres Edsilia Rombley, presentatrice Myrna Goossen en stylist Maik de Boer al de wedstrijd. Het programma trok gemiddeld anderhalf miljoen kijkers per aflevering. Dat is een evenaring van het succes van vorig jaar.

'Dancing with the stars' werd dit jaar voor het tweede seizoen uitgezonden. In oktober won Jim Bakkum de eerste editie van het programma. De ex-idol versloeg met zijn danspartner Julie Fryer in de finale presentatrice Irene van de Laar en haar partner Marcus van Teijlingen. De zanger bracht in de finale van de tweede serie een nummer uit de musical 'Grease' ten gehore.

Het RTL-programma wordt gepresenteerd door Ron Brandsteder en Sylvana Simons. In 'Dancing with the stars' gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in een danswedstrijd. Ze trainen met een professionele danspartner voor de wekelijkse uitzendingen. Een professionele jury beoordeelt de dansparen, maar het publiek beslist uiteindelijk wie de volgende ronde bereikt.

Deel dit artikel