Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Audities The Voice Kids blijven populair

Cultuur

© anp

De audities van de kindertalentenjacht The Voice Kids blijven op vrijdagavond ongekend populair bij de tv-kijkers. De vierde aflevering van het tweede seizoen wist 2.641.000 kijkers aan zich te binden, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

The Voice Kids staat bovenaan de ranglijst van meest bekeken programma's. The Voice Kids ging op 21 december van start. Net als in het eerste seizoen zitten Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon als coach in de draaiende stoelen. De coaches zijn bijna klaar met de auditierondes, waar RTL4 vijf weken voor heeft uitgetrokken.

De auditierondes worden opgevolgd door drie afleveringen van The Battle. De reeks wordt afgesloten met een live-finale op vrijdag 15 februari. Dan is duidelijk wie van de talentvolle kandidaten van 6 tot en met 14 jaar doorgaat met het platencontract en de studiebeurs ter waarde van 10.000 euro wint.

Thialf
Goede tijden, slechte tijden had vrijdagavond 2.058.000 kijkers en staat op de tweede plek. Het is al de derde keer dit jaar dat de RTL4-soap meer kijkers trok dan het achtuurjournaal dat vrijdagavond genoegen moest nemen met ruim 1,5 miljoen kijkers. Ruim 1,8 miljoen mensen zagen vrijdagavond de overwinning van schaatser Sven Kramer op de 5 kilometer van het Europees Kampioenschap allround. De live-uitzending uit Thialf staat op de derde plaats van de best bekeken programma's.


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel