Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

'Mensen vertrouwen Elton John niet meer'

Cultuur

Elton John. © getty

Het concert dat Elton John op 22 september in de nieuwe muziektempel Ziggo Dome in Amsterdam zou geven, gaat niet door. Dat maakte organisator Mojo Concerts vandaag bekend. Reden voor de annulering is de ernstig tegenvallende kaartverkoop.

De Britse zanger zou vorig jaar optreden tijdens het Scheveningse evenement Royal Beach Concert, dat op het laatste moment werd afgelast. Een woordvoerster van Mojo vermoedt dat de Nederlandse fans ook deze keer weinig vertrouwen hadden in de komst van Elton John. 'We zijn door veel mensen benaderd met de vraag of het wel echt klopte dat hij in Amsterdam zou komen optreden.'

Als goedmakertje voor het - buiten zijn schuld om - afgelaste strandconcert, was juist de prijs van de kaarten voor de show in Amsterdam verlaagd. Tickets kostten tussen de 45 en 55 euro, terwijl een avond met Elton John en zijn band doorgaans meer dan 100 euro kost.

Kaarten voor Elton John in de Ziggo Dome waren sinds vrijdag te koop. Hoeveel er over de toonbank zijn gegaan, wil de organisatie niet zeggen. 'Maar we doen dit niet zomaar. De kaartverkoop viel zo tegen dat we niet anders konden dan de show cancellen.'

Lees verder na de advertentieHet e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie