Natasia vindt Van Inkel slechte vader

(Novum) - Gouden Kooi-bewoonster Natasia heeft keihard uitgehaald naar Jeroen van Inkel, de diskjockey die haar smeekte om voor haar kinderen naar huis te komen. De 32-jarige Surinaamse vindt zichzelf een betere ouder dan Van Inkel, die volgens een oud gerucht een jaar in Londen zat om af te kicken van drank en drugs.

"Jij doet je voor als bezorgde papa, toch?", vroeg Natasia tijdens een interview met de 45-jarige deejay op Q-music. "Je hebt zoiets van: je kinderen zijn ook jouw alles. Maar dan moet je mij eens vertellen, wat is nou erger: een moeder die een perfecte toekomst voor haar kinderen wil en daar ook een stap voor wil nemen om bij ze weg te gaan en ze een jaar lang bij drie heel goede mama's en een goede vader achter te laten of een vader die zoiets heeft van: jongens ik trek het even niet meer, die raakt aan de drugs en de drank en laat zich opsluiten in Londen?" Natasia's vriend zorgt, samen met haar zussen, voor haar kinderen uit een eerdere relatie.

Van Inkel bestreed de versie die zijn gespreksgenoot gaf van zijn leven. Hij zag zijn kinderen ook in de tijd dat het slecht met hem ging, vertelde hij. "Bovendien had ik een heel goede moeder die er was voor mijn kinderen. Zij was er op het moment dat ik het niet helemaal naar mijn zin had." Natasia vindt dat het voor haar niet anders is en ging door met haar aanval. "De eerstvolgende keer dat je mij wilt helpen, kom dan met wat zinnigs en een heel mooi aanbod en niet met een soort reclamestunt."

Van Inkel gaf Natasia vrijdag de kans de villa, waarin de kandidaten van het realityprogramma zich hebben laten opsluiten, te verlaten. Als ze op het aanbod inging, zou Q-music haar inleg van tienduizend euro terugbetalen en haar helpen bij het vinden van een baan als directiesecretaresse. Natasia weigerde het aanbod, omdat de jock haar geen harde belofte voor een baan deed. Ook denkt ze in de villa een sterkere vrouw te worden.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden