Review

Hoe je in drukke straatjes straathandeleren ontloopt

Waar heb je het mooiste uitzicht over de Cubaanse hoofdstad Havana? Hoe ontloop je in de souvenirstraatjes de straathandelaren met hun plaatselijke kunstnijverheid? En: kun je zomaar liften in Cuba?

Lees voor de antwoorden de Nelles Gids van Cuba. De oude vertrouwde Nelles Guides verschijnen nu geheel vernieuwd als Nelles Gids op de markt. De informatie is herzien en geactualiseerd, de indeling is praktischer geworden en het kaart-en fotomateriaal is nog verder verbeterd. De prijs valt erg mee, A 13,50 per deel. De eerste tien bestemmingen zijn Zuid-Spanje, Cuba, Brazilië, Marokko, Corsica, Kreta, Bali/Lombok, Canada, Cyprus en Zuid-Afrika. Van Zuid-Spanje en Cuba is ook een reiskoffer te koop met de reisgidse en een cd met muziek:

euro 19,95 per stuk.

Bethlehem, Bommelstein, gagel,Blokweer, Avelingen - het zijn allemaal polders, boerderijen of andere plekjes in het Groene Hart, waar je nog rust, ruimte en groen vindt. En kunt wandelen, omdat ANWB/VVV er een route heeft uitgezet. De ANWB/VVV Wandelgids Groene Hart bevat 35 voettochten, variërend van 6 tot 14 km, aardig beschreven en geïllustreerd met een foto, een kaart en een weetje. Alle wandelingen zijn bewegwijzerd en op elke route is wel een café. De gids kost euro 9,95.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden