De Amerikaanse president Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Muskegon, Michigan.

Extra editieVerkiezingen VS

Nog vier jaar Trump, of gaat hij knock-out? Lees het themanummer van Trouw op uw tablet

De Amerikaanse president Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Muskegon, Michigan.Beeld REUTERS

Vandaag leest u in onze Digitale Editie voor de tablet een themanummer over de Amerikaanse verkiezingen.

Redactie

Dinsdag, 3 november, stemmen de Amerikanen op Donald Trump of Joe Biden als hun nieuwe president. Trouw blikt vooruit met een selectie van de beste verhalen over de presidentsverkiezingen, geselecteerd door onze buitenlandredactie.

We beschrijven de hoofdrolspelers van de verkiezingen: u leest waarom ex-stotteraar Joe Biden besloot uit de schaduw van Barack Obama te treden. En hoe Donald Trump liegen tot een kunst verhief.

Ook leest u portretten van de vicepresidentskandidaten, de strenge Kamala Harris en Trumps trouwe tegenpool Mike Pence. We ontrafelen het raadsel van first lady Melania Trump en onze correspondenten peilen de stemming onder de kiezers.

En over peilingen gesproken: zitten die er weer net zo naast als vier jaar geleden? Correspondent Bas den Hond analyseert of het scenario van 2016 zich kan herhalen.

Digitale lezers van Trouw hebben elke dag toegang tot de Digitale Editie, de krant in een ander, hedendaags jasje. U kunt – als abonnee – de Digitale Editie altijd en overal in de wereld op uw tablet downloaden, en daarna offline lezen. Hij verschijnt vanaf 2.00 uur ’s nachts en biedt de voordelen van digitale journalistiek: animaties, mooie fotoreeksen, links naar podcasts, puzzels en andere artikelen. En uiteraard de artikelen die u ook in de krant vindt.

Hoe lees ik de Digitale Editie van Trouw?

De Digitale Editie is vooralsnog alleen beschikbaar via de tablet en alleen voor abonnees. Ga op uw tablet naar trouw.nl/editie. Daar vindt u icoontjes om de Digitale Editie op uw tablet te installeren. Log in op de app door in het servicemenu op ‘Inloggen’ te klikken. Bent u abonnee maar heeft u geen account? Ga dan naar trouw.nl/account en maak hier een account aan. Als u dit account heeft aangemaakt en bent ingelogd wordt uitgelegd hoe u uw abonnementsgegevens koppelt. Is dit gebeurd? Dan kunt u de bovenstaande inlogprocedure volgen.

De app is geschikt voor apparaten met het besturingssysteem Android 5 of hoger en iOS10 en hoger.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden