logo Beeld Trouw
logoBeeld Trouw

Storing

Technische storing: Tijdgeest niet beschikbaar via PDF-krant

Redactie Trouw

Door een technische storing is de weekendbijlage Tijdgeest niet automatisch meegekomen met de PDF-versie van de krant. Onze excuses voor het ongemak.

Tijdgeest is wel beschikbaar via de Editie. Op uw telefoon vindt u die in de Trouw-app door onder in het scherm op 'Editie’ te tikken. De Trouw-app kunt u downloaden via de Google Play Store voor Android telefoons en de App Store voor iPhones.

Heeft u een tablet, download dan de Trouw-app in de App Store of via Google Play.

Leest u de PDF-krant via de Trouw Krant app? Verwijder dan de krant die automatisch gedownload is en download hem opnieuw.

Voor iPhones

Ga onderin de app naar ‘Mijn Kranten', klik vervolgens bovenin op ‘Bewerken’, selecteer de krant van vandaag en klik op het prullenbakje. De krant is nu verwijderd. Via hetzelfde menu gaat u terug naar Kiosk, waar u de krant opnieuw kunt downloaden.

Voor Android telefoons

Ga via het menu linksboven naar ‘Mijn Kranten'. Tik rechtsboven op de drie puntjes en dan op ‘Selecteren'. Tik op de krant van vandaag en vervolgens op het witte prullenbakje in de rode balk. De krant is nu verwijderd. Via hetzelfde menu gaat u terug naar Kiosk, waar u de krant opnieuw kunt downloaden.

Redactie Trouw

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden